Udhëzime për përdorim Black Latte

Marrja e hollë me Black Latte është shumë më e lehtë sesa tingëllon. Shumica e njerëzve ëndërrojnë ta marrin atë nuk është aq e lehtë. Latte me qymyr jo vetëm që ndihmon në humbjen e kilogramëve të tepërt, por edhe në heqjen e celulitit, palosjeve të dhjamit dhe pastrimin e trupit. Kjo është arsyeja pse pija rekomandohet të konsumohet për një sërë problemesh.

Ekzistojnë një numër indikacionesh për përdorimin e produktit, një latte qymyri do të jetë e shkëlqyeshme në secilën nga këto raste.

Indikacionet për përdorimin e Black Latte

 • rrit indeksin e masës trupore,
 • celuliti,
 • dhjami i tepërt në bark dhe kofshë,
 • çrregullime metabolike,
 • dëshirat për ëmbël dhe yndyrë,
 • rrit oreksin.
Këto detyra tani mund t'u besohen vetëm me një mjet. Black Latte do të ndihmojë në zbutjen e oreksit, normalizimin e dietës, zvogëlimin e vëllimeve dhe më e rëndësishmja, arritjen e humbjes së peshës. Konsumimi i një latte qymyri garanton rezultate afatgjata dhe afatgjata. Importantshtë e rëndësishme të përdorni pijen në mënyrë korrekte për të marrë efektin e dëshiruar dhe është shumë e thjeshtë për ta bërë atë.

Si të përdorim një latte qymyr

Latte me qymyr hollues mund të pihet pavarësisht nga koha e ngrënies

Para se të përdorni Black Latte, duhet të lexoni udhëzimet që vijnë me secilën paketë dhe të ndiqni të gjitha rekomandimet e shkruara në të. Latte me qymyr zgjat disa minuta dhe përgatitet shumë lehtë.

 • Hidhni 2 lugë çaji pije në një enë të përshtatshme dhe hidhni mbi to 200 g ujë të nxehtë,
 • trazoni përzierjen që rezulton derisa të tretet plotësisht,
 • Pini pije të përgatitur.

Latte për dobësimin e qymyrit mund të pihet pavarësisht nga koha e ngrënies. Shtë e nevojshme të merrni 1 gotë pije në ditë, kursi i marrjes së Black Latte nuk është më shumë se dy muaj. Pas përfundimit të kursit, rekomandohet të bëni një pushim për 2-3 muaj, pas së cilës mund të filloni të pini latte qymyr përsëri. Ju do të vini re rezultatet e para brenda një jave nga përdorimi i produktit.

Kundërindikimet për përdorimin e Black Latte

Përkundër përbërjes natyrale të pijeve, janë identifikuar një numër i kundërindikacioneve. Ju nuk duhet të përdorni Black Latte nëse keni:
 • sëmundjet e traktit tretës,
 • problemet me sistemin urinar,
 • sëmundjet onkologjike,
 • sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut,
 • alergji për të pirë përbërës,
 • nën 18 vjeç,
 • shtatzënia,
 • ushqyerja me gji.
Në të gjitha situatat e tjera, përdorimi i pijeve do të sjellë vetëm përfitime dhe rezultatin e dëshiruar. Mund të përdoret si mjet primar dhe shtesë në terapinë komplekse për humbjen e peshës. Black Latte është një garanci e hollësisë, bukurisë dhe mirëqenies tuaj. Një latte qymyr hollimi është tani në dispozicion për blerje në Shqipëri. Produkti ka një zbritje prej 50%. Nxitoni të përfitoni nga oferta e shkëlqyer!